جلبک سوشی و دانستنیهای آن

جلبک سوشی:
جلبک سوشی ، جلبک دریایی سبز تیره و تقریباً سیاه رنگ است که برای چاشنی در غذاهای ژاپنی یا برای پیچاندن رولت های سوشی استفاده می شود. در حالی که بیشتر کشورهای غربی جلبک سوشی را فقط در رولت های سوشی استفاده می کنند ، غذاهای ژاپنی کاربردهای زیادی برای این ماده دارند. این جلبکها در واقع با رشد گیاه جلبک دریایی سرخ است و در خانواده جلبک قرمز پورفیرا قرار دارد. با این حال ، پردازش جلبک ، که شامل خرد کردن ، خشک کردن و برشته شدن است ، رنگ را به رنگ سبز تیره ای که ما می شناسیم تغییر می دهد.
موارد استفاده جلبک سوشی:
جلبکها را میتوان در غذاهای مختلف یا به روش های مختلف استفاده نمود:
- در انواع سوشیها
- به صورت خرد شده : یک قاشق مرباخوری نوری خرد شده را در سبزی پلو یا روی سالاد خود بریزید.
- به عنوان ته دیگ : یک برگ را به عنوان ته دیگ در سبزی پلو استفاده کنید. بهتر است برگ نوری با آب مخلوط نشود چون با ذائقۀ ما جور در نمی آید. بهتر است اول برنج را بپزید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، یک برگ نوری را در کف قابلمه قرار دهید و برنج را روی آن بریزید و بگذارید برنج دم بکشد.
- بخاطر طعم شور آن می توان این جلبک را به سوپ ها و غذاهای دریایی اضافه کرد.
- جلبک سوشی را میتوان به روش های دیگر هم استفاده کرد.مثلا به سادگی میتوان با روغن کنجد یا سس سویا به صورت برشته در آورد و از آن لذت برد.
اگر مایل به استفاده از جلبک در انواع سوپ ها هستید ،باید جلبک دریایی خشک شده را به صورت خرد شده استفاده کنید زیرا بعد از رسیدن آب و نرم شدن ، جلبک باز شده و پهن میشود . جلبکها حتی در شرایط عادی از هوا رطوبت جذب می کند و اگر پس از خرید مورد استفاده قرار نگیرد باید آن را با یک ماده خشک کن و رطوبت گیر که در بسته های آن موجود است نگهداری کنید.
از نظر تغذیه ای ، نوری سرشار از پروتئین ، مواد معدنی ، ویتامین ها و فیبر است و کالری کمی را دارد به صورتی که یک ورق جلبک که می تواند برای کل سوشی استفاده شود ، تنها 13 کالری را به رول اضافه می کند. حدود یک سوم جلبک پروتئین و یک سوم فیبر است ، که این یکی از اصلی ترین دلایلی است که سوشی غذای سالمی است.
تولید :
جلبک سوشی در دریا بر روی یک شبکه توری معلق روی سطح دریا با یک روشی پیچیده و قابل درک به صورت کشت آبزی به عمل میآید. در ژاپن که بزرگترین تولید کننده جلبک دریایی است ، بیش از 230 مایل مربع از آب های ساحلی برای تولید سالانه 350،000 تن جلبک برای بازار جهانی استفاده می شود.
نوری بیشتر خشک است و شکل ظاهری آن به کاغذ شباهت دارد. نوع غیر خشک و مرطوب آن نامانوری نامیده میشود.
جدول ارزش غذایی جلبک سوشی در هر ۱۰۰ گرم:
- انرژی : ۲۰۰ کالری
- چربی : ۸ گرم
- کلسترول : ۰ میلی گرم
- سدیم : ۱۰۴۸ میلی گرم
- پتاسیم : ۱۳۶۳ میلی گرم
- کربوهیدرات : ۲۴ گرم
- پروتئین : ۵۷ گرم
- کلسیم : ۱۲ میلی گرم
- ویتامین آ : ۱۱ درصد
- ویتامین سی : ۱۶ درصد
- ویتامین ب-۶ : ۲۰ درصد
- ویتامین ب-۱۲ : ۰ درصد
نتیجه گیری:
به طور کلی اگر تا به حال غذایی مانند سوشی را امتحان نکرده اید پیشنهاد میدهم حداقل یک بار آن را در منزل به دست پخت خودتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید
یکی از مواد مورد نیاز سوشی جلبک دریایی است که خواص عالی هم دارد و به جز غذای سوشی میتوان به مدل های دیگر و در انواع غذاهای دیگر هم استفاده کرد که کاملا با مزاج ایرانی های عزیز سازگاری کامل دارد که پیشنهاد میشود از جلبک دریایی در آشپزی حتما استفاده نمایید
در صورت تمایل میتوانید برای خرید بسته های 10 برگی و 50 برگی جلبک سوشی به فروشگاه اینترنتی شین شاپ استور مراجعه کنید.